Teras Menüsü

BAŞLANGIÇLAR
Şef'in Soğuk Çilingir Tepsisi   125 TL / Kişi Başı
İstanbul mutfağı'ndan sekiz çeşit soğuk mevsim mezesi    
     
     
ÇORBALAR    
Günün Çorbası   35 TL
Bademli Patlıcan Çorbası   40 TL
     
BAŞLANGIÇLAR     
Kalamar Tava, Tarator Sos İle   135 TL
Otlu Karides   135 TL
Ciğer Aromalı taze otlar ve soğan piyazı   125 TL
     
Geleneksel Börekler; Peynirli muska böreği , Sebzeli sigara böreği, Paçanga Böreği       105 TL
     
Günün Zeytinyağlısı   90 TL
SALATALAR    

Izgara Tavuklu Yeşillikler Salatası

  85 TL
Izgara Somonlu Salata      110 TL
Sıcak Keçi Peynirli Salata   90 TL
Anadıolu Peynir Tabağı; Eski Kaşar, İsli Çerkez Peyniri, Kars Gravyeri.   125 TL
GELENEKSEL MUTFAĞIMIZDAN    
Hünkar Sahanı   320 TL / 2 Kişilik
Kuzu sırtı, dana lokum, pili külbastı, ızgara köfte, hünkar beğendi        
Fırında Kuzu Tandır       180 TL
Hünkar Beğendi   145 TL 
Kuzu Sırtı, beğendi   190 TL
Yoğurtlu Kebap  

160 TL

Piliç Şiş, Bulgur Pilavı  

110 TL

Kuzu Pirzola, Pilav, Patates Tava   195 TL
     
Izgara Köfte, pilav, patates       110 TL
Piliç Şiş, bulgur pilavı   110 TL
Kağıtta Levrek Buğulama   135 TL
Mevsim Sebzeli Rigatoni Makarna   90 TL
 Deniz Levrek Izgara (1/2)       165 TL
Karışık Mücver Tabağı   95 TL
Mantı  

90 TL

TATLILAR    
Fırın Sütlaç, dondurmalı    45 TL
Armada Kup, kuru kayısı, kuru incir, ceviz, krem şanti, ve pekmez soslu vanilyalı dondurma     50 TL
Peynirli Tatlısı       45 TL
Kabak Tatlısı ve ceviz       45 TL
Meyve Tabağı   40 TL
Çikolatalı Meyve Föndü   55 TL
Sıcak Çikolatalı Kek   55 TL
Kağıt Helva Üzerinde Tahinli Dondurma   50 TL